Performanţe şcolare

     În fiecare an, pe 26 octombrie, Şcoala Gimnazială “Sf. Dumitru” din Craiova îşi sărbătoreşte patronul spiritual. Nici anul acesta nu a făcut excepţie, mai ales că s-au împlinit 55 de ani de la înfiinţarea acestei unităţi de Învăţământ.
     Cu acest prilej au fost organizate activităţi numeroase printre care pot fi amintite: expoziţii cu desene ori lucrări din diferite materiale ale elevilor, Întreceri sportive, concursuri tematice, parade din costume ecologice, parade tematice.
     Cele mai aşteptate momente din program au fost Simpozionul Judeţean “Şcoala pe înţelesul tuturor” la care au participat cadre didactice din judeţul Dolj, precum şi Premierea performerilor devenită deja tradiţie.
     Au fost medaliaţi 110 elevi cu rezultate deosebite la concursurile şi olimpiadele şcolare din anul şcolar anterior, dar şi dascălii care au pregătit elevii pentru participarea la etapele naţionale ale olimpiadelor naţionale de: limba şi literatura română, matematică, lingvistică, informatică, franceză, fizică, educaţie tehnologică sau educaţie civică.
     Sprijinul pentru toate acestea a venit din partea Asociaţiei “ 18 Orizonturi” si Librarie.net.

Prof. UDRESCU CRISTINAPremierea elevilor performeri de la invatamantul primar  

  

  

Premierea elevilor performeri de la clasele: a VI-a, a VII-a si a VIII-a  

  

  

  

  

Activitati dedicate Zilei Scolii „Sf. Dumitru”  

  

  

Salt la titlu